Riskungen : tur och retur Rewanduz - Eskilstuna pdf, epub

 Riskungen : tur och retur Rewanduz - Eskilstuna pdf, epub

Riskungen : tur och retur Rewanduz - Eskilstuna

  • Siffra: 472690506754603
  • Författare:
  • Språk: Sveriges
  • Utvärdering: 4.9/5 (Votes: 2992)
  • Paperback : 111 sidor
  • Tillgänglighet: En lager
  • Ladda ner format: PDF, EPUB, KINDLE, FB2, AUDIBLE, MOBI och andra.

Produktbeskrivning

Trots begränsade resurser och motgångar vid starten har Hazem Kurda med en stark vilja, hårt arbete och med nytt affärstänkande lyckats att bygga upp ett stort framgångsrikt företag i sitt nya hemland. Förutom att han har skapat nya arbetstillfällen och bidragit till tillväxten har han också blivit en inspirerande förebild för alla de invandrare som startar och driver egna företag.
Årets Pionjär 2008 Internationella företagarföreningen

Han började med en korvkiosk. Driver nu Swedish Fine Rice and Food, eft välskött företag vars marknad vidgats från Sverige till övriga Europa. Hans nya project är en semesteranläggning i de kurdiska bergen, både sommarland och vintersportort.
Årets insats i näringslivet Eskilsstatyetten 2005

Kak Hazem tvingades lämna sitt land som befann sig i mycket svåra omständigheter. Han lyckades genom att diska och starta företag få ihop ett eget capital. Det första han tänkte när situationen blev bättre var att återvända till Kurdistan för att tjäna sitt land, sin stad och sitt folk. Det var ärofullt och är till stor glädje för oss att vi har sådana människor.
Nechirwan Barzani, premiärminister i Kurdistans regionala regering, 2009

Kak Hazems bidrag till Rewanduzs utveckling - ekonomiskt, politiskt, socialt, kulturellt och miljömässigt - är ovärderligt. Vi - hela stadens befolkning - är evigt tacksamma för hans värme, medkänsla och lojalitet. En staty kommer att resas
till hans ära.
Isa Mohamad Khider, ordförande i kommunstyrelsen, Rewanduz 2013

Relaterade böcker