läsa Spikklubban pdf ebook

läsa Spikklubban pdf ebook

Spikklubban

  • Siffra: 155096884250199
  • Författare:
  • Språk: Sveriges
  • Utvärdering: 5.0/5 (Votes: 3253)
  • Paperback : 150 sidor
  • Tillgänglighet: En lager
  • Ladda ner format: PDF, EPUB, KINDLE, FB2, AUDIBLE, MOBI och andra.

Produktbeskrivning

Berättelsen inleds med att huvudpersonen mottar ett dödsbud från en avlägsen trakt i Himalaya, det är hans bror som avlidit och inledningsvis verkar dödsfallet mer tragiskt än oförklarligt, men ju mer information som adderas till berättelsen och ju fler personer som agerar i utkanten av historien desto mer förefaller dödsfallet omgärdat av besynnerligheter.
Lars Leonard beger sig till Indien och utför de uppdrag som ålagts honom, men omständigheterna tvingar honom närmare en verksamhet han inte visste existerade. Heroinets resa från norra Indien är kantad av både övervintrande hippies från hela världen såväl som globala byggkoncerner.
Parallellt utspelar sig en inre resa där vansinnets gräns utmanas och resulterar i en distans som överraskar. Och framför allt väcker vidare frågor. Vad hände egentligen i Himalaya? Vad och vilka är skyldiga? Och skyldiga till vad?

Om Författaren
Jan debuterade skönlitterärt 2015 med Kärlekens nytta som beskriver det komplicerade i att älska en människa, en vän, ett land men även en idé.

Steven Ekholm skriver om Kärlekens Nytta Men. Jag blev VERKLIGEN tagen av Groths roman; grym, ärlig, självutlämnande och helt fri från relationsboksklichéer och annat trams ( )trovärdigt om en relation som inte är den bästa, och som plötsligt utmanas av det DÄR mötet, oavsett hur kort det är, men plötsligt omdestinerar ens hela existens. Fy fan vad bra skrivet, men samtidigt hemskt jobbigt att slutet är som det är (som så ofta i livet).
Steven Ekholm, är bland annat Recensent på DN.

Jan Groth har även författat två kokböcker tillsammans med ett antal välbekanta kockar, där temat är Whisky. Ett naturligt förhållande med tanke på att han under stort antal år arbetat tillsammans med åtskilliga av whiskyvärldens allra namnkunnigaste.

Relaterade böcker