Ärtan Pärtan - Paff pdf ebook

 Ärtan Pärtan - Paff pdf ebook

Ärtan Pärtan - Paff

  • Siffra: 950392847443057
  • Författare:
  • Språk: Sveriges
  • Utvärdering: 4.5/5 (Votes: 1366)
  • Paperback : 172 sidor
  • Tillgänglighet: En lager
  • Ladda ner format: PDF, EPUB, KINDLE, FB2, AUDIBLE, MOBI och andra.

Produktbeskrivning

Sveriges populära läsförståelseträning med nytt skal och smakfullt innehåll!
Den omåttligt populära Ärtan-serien har nu reviderats och anpassats till dagens elever och ett modernare levnadssätt. Du som använder Ärtanserien sedan länge kommer att känna igen dig. Vi har tagit in synpunkter från verksamma lärare i olika delar av Sverige och varsamt förändrat innehållet, utan att släppa på "Ärtan-känslan". Du som inte känner till Ärtan-serien sedan tidigare är välkommen till läsförståelseträning som verkligen fungerar.

Läs mer
Pedagogiska tankar
- Fokus ligger på läsförståelse och dess viktiga strategier för att eleverna ska kunna ta sig an och förstå texternas innehåll på djupet och läsa mellan raderna.
- Innehållet är anpassat för att motsvara vårt mångkulturella samhälle, användning av vanliga ord och uttryck och aktuella namn.
- Övningarna har ibland ersatts med helt nya, moderna övningar för färdighetsträning enligt kursplanen i svenska.
Innehåll
På lärarsidan i slutet av varje bok presenteras de olika momenten som boken behandlar. Den äldre Ärtan-upplagan lever vidare sida vid sida med revideringen. Likaså gör våra klassiker Äppel, Päppel, Piron, Paron, Kråkan och Tallekvist, som vänder sig till elever som har kommit lite längre i sin läsutveckling.
Facit
Facit till alla böcker i den nya, reviderade andra upplagan av Ärtan-serien finns att hämta kostnadsfritt på www.liber.se.

Relaterade böcker